Interim manager Onderhoud en Engineering

Metaal

Uitdaging voor de klant

Onze klant is een producent van brons stafmateriaal. De laatste tientallen jaren heeft het bedrijf het zwaar gehad en is er onvoldoende geïnvesteerd in de installaties en de technische organisatie. De wens van de klant is om de basis van het onderhoudsproces op orde te brengen en een aantal installaties terug op specificatie te brengen zodat de productie voor de toekomst gegarandeerd kan worden.

illustration

Oplossing

Door een interim professional te leveren die zowel de verbeteringen kan implementeren, de afdeling kan runnen en de onrust kan wegnemen bij de medewerkers heeft Esito geholpen een periode te overbruggen en verbeteringen in gang te zetten. Hierbij is de match met de werkvloer en het management van cruciaal belang. Door zijn ervaring met maintenance, engineering en zijn sociale vaardigheden heeft deze interim manager het verschil kunnen maken om de gevraagde resultaten te boeken.

Resultaat

De rust is teruggekeerd in de onderhoudsorganisatie, de medewerkers van onze klant weten waaraan en hoe ze moeten werken om een beter resultaat te krijgen. Verlaging van storingsniveau door het elimineren van een aantal grote storingsbronnen, verbeterde contracten met leveranciers en betere inrichting van de onderhoudsplannen zijn een aantal structurele verbeteringen die onze interim manager in samenwerking met de organisatie heeft kunnen realiseren.

Tags

shape

Neem contact op met onze recruiter

Wil je meer weten over vacatures of kennismaken, bel dan onze recruiter Angela Everwijn