Interim management

Tijdelijk de juiste man of vrouw op de juiste plek. Iemand die impact kan maken en op de winkel kan passen of de organisatie kan klaarstomen voor een nieuwe fase. Als interimmer kan je vaak toch makkelijker impact maken omdat je de vreemde ogen bent, een frisse blik hebt op de situatie en geen historische ‘beren' op de weg kent. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vinden van professionals die impact maken. Door onze kennis van bedrijven, ervaren adviseurs, een breed netwerk en goed begrip van de uitdagingen van onze klanten is ons motto: 1 profiel voor 1 vraag. Om dat waar te kunnen maken hebben we een stappenplan.

De organisatie en de vraag snappen

Onze ervaring is dat bij een interim opdracht het belangrijk is om de juiste fit te vinden qua cultuur en organisatie. In de eerste gesprekken stellen wij veel vragen over hoe de organisatie functioneert, wat de heersende cultuur is en met welk doel de interim opdracht uitgevoerd moet worden. Alleen op deze manier kunnen wij de juiste interim manager of tijdelijke kracht bij de vraag voorstellen.

Selecteren van de juiste interim professional

Esito heeft een netwerk met daarin betrokken interim professionals die na 1 of meerdere samenwerkingen zijn toegetreden tot ons netwerk. Voordat een professional tot de groep wordt toegelaten moet deze voldoen aan een aantal strenge eisen. Daarin kijken we niet alleen naar het aantal jaren ervaring en de kennis, maar juist en vooral naar de persoonlijkheid en datgene wat iemand drijft. In onze ervaring zijn het vooral de persoonlijkheid en drijfveren die bepalen of iemand succesvol zal zijn.

Begeleiding tijdens de opdracht

Onze taak is niet afgelopen als de interim professional geplaatst is. We begeleiden waar nodig en stemmen regelmatig af met opdrachtgever en de interimmer.

De combinatie van de bedrijfsanalyse, selectie, begeleiding en kennis en ervaring in reliability, asset management en maintenance maken ons tot een unieke speler op de Nederlandse markt.

Twijfelt u nog of interim management het antwoord is op uw vraagstuk? Neem contact met ons op om van gedachten te wisselen.

shape

Neem contact op met onze recruiter

Wil je meer weten over vacatures of kennismaken, bel dan onze recruiter Angela Everwijn