Ontwikkeling managementvaardigheden van shiftleaders

Procesindustrie

Uitdaging voor de klant

Het ontwikkelen van eerstelijns leidinggevenden is voor een operationele afdelingen heel belangrijk. Deze klant had een behoefte om de management vaardigheden van zijn doorgegroeide shiftleaders naar een hoger niveau te tillen zodat de randvoorwaarden worden geschapen om veilig en productief te kunnen werken. Daarnaast zijn deze shiftleaders bijna 70% van de tijd operationeel eindverantwoordelijk voor de site waardoor hun management vaardigheden extra op de proef worden gesteld.

illustration

Oplossing

Met het toepassen van de 8 management vaardigheden is een serie workshops en coachingsessies ontwikkeld. Door de pragmatische insteek, de expertise van onze coach en de focus op individueel niveau hebben alle deelnemers aan het traject een stap voorwaarts kunnen maken die in de dagelijkse praktijk merkbaar is.

Resultaten

Zoals een van onze coaches het omschrijft: “Als ik wegga zijn de deelnemers betere managers, weten ze waar hun krachten liggen en hebben ze hun uitdagingen ontwikkeld. Ze zijn zelfredzaam in hun functie en kunnen vertrouwen op hun eigen leiderschap.”

8 management vaardigheden

Tags

shape

Hoe kunnen we helpen?

Als u meer wilt weten over deze case of onze dienstverlening, neem dan contact op met Bas Plaisier