Over ons

Wij werken met ervaren vast core-team voor management, ontwikkeling en aansturing. Voor de uitvoering maken wij gebruik van eigen medewerkers en een flexibele schil van ervaren professionals. Hieronder een overzicht van een deel van het team.

Matthijs Bakker

Managing Partner en programma manager

Na zijn studie Werktuigbouwkunde aan de TU in Delft werkte Matthijs bij vooraanstaande consulting-bedrijven met hun focus op het implementeren van verbeteringen. Hij werd gegrepen door de impact die de implementatie heeft op het resultaat van organisaties.

Karim Luyendijk

Managing Partner

Na zijn internationale studie Business Administration verdiende de gedreven Karim zijn sporen in interim-management en consultancy in onder meer de voedsel- en staalindustrie. Hij is vaardig in het optimaliseren van business processen en expert in het opleveren van inzichtelijke informatie in systemen en rapportages.

Kamiel Ruhe

Senior project manager - Strategie consultant

Na zijn studie bedrijfskunde bouwde Kamiel een indrukwekkend cv op. Hij werkte mondiaal als senior projectleider, leverde succesvolle projecten af in Change Management en complexe IT-implementatie en leidde herstructureringen.

Rik Plattel

Reliability expert - directeur European Reliability Centre (ERC)

Na de zeevaartschool werkte Rik als machinist op de grote vaart. In de praktijk leerde hij hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op machines en mensen. Hij specialiseerde zich in reliability management, geeft daar les in en coacht mensen.

Bas Plaisier

Implementatie consultant - coach - trainer

Bas is afgestudeerd in sociale- en organisatiepsychologie. Hij heeft veel ervaring in ‘Lean’ werken en vervulde functies als Lean-consultant en Lean-projectleider. Bas weet hoe je mensen meekrijgt in een veranderende organisatie, iets dat de opdrachtgevers van Esito weten te waarderen.

Frank Beunk

Senior consultant - projectmanager

Na zijn studie Bedrijfskunde aan Nyenrode startte Frank aan de commerciële kant van de business. Hij vervulde functies in marketing, sales en accountmanagement en gedurende deze 13 jaar liep hij geregeld tegen struikelblokken binnen de eigen organisatie op. Om zijn ideeën te kunnen uitvoeren, waren eerst interne veranderingen en verbeteringen nodig. Zo rolde hij het vak in.

Justien Kint

Reliability engineer - Maintenance consultant

Justien heeft een indrukwekkende lijst van afgeronde studies; MBO Werktuigbouwkunde, HBO Business Engineering en Post-HBO Onderhoud & Management. Zijn kracht ligt in het verbinden van mensen en het kunnen samenwerken met mensen op verschillende niveaus.

John Maanster

Specialist WTB - Maintenance engineer

Meer dan 30 jaar projectervaring brengt John mee naar de opdrachtgevers van Esito. Hij is thuis in branches als scheepsbouw en klein- en grootindustrie. John gaat voor een glimlach op het gezicht van zijn opdrachtgevers. Pas als zij tevreden zijn, is hij dat ook.

Jose Blauw

Inkoop consultant - senior buyer

José studeerde af aan de HBO werktuigbouwkunde in Zwolle en houdt zich als Senior Procurement Specialist bezig met kostenreductie op meerdere vlakken. Volgens José valt er bij inkoop door het tegen het licht houden van interne processen vaak meer winst te behalen dan door het onder druk zetten van leveranciers. “Samenwerken levert veel meer op dan uitwringen.”

Jort Koornstra

Maintenance- en reliability engineer

Na het voltooien van zijn studie aan de hogere zeevaartschool en zijn opleiding technische bedrijfskunde, werkte Jort als consultant. Hij wilde leren hoe een bedrijf in elkaar steekt. Om te verankeren in het proces maakte hij een bewuste keuze. Gedurende 7 jaar doorliep hij alle facetten en was als maintenance engineer technisch inhoudelijk aan één fabriek verbonden.

Matthijs van Gijssel

Business Intelligence consultant

Matthijs startte na zijn studie bedrijfseconomie als consultant bij een consultancybureau in de zorg. Hij vervulde meerdere rollen en groeide van junior consultant tot senior consultant of zoals hij zelf zegt: “Van ‘data-jongen’ naar projectleider van grote complexe landelijke projecten.”

Court Ribbens

Maintenance engineer

Court is afgestudeerd aan de HTS werktuigbouwkunde, richting energie techniek, en bekleedde functies als scheepswerktuigkundige, proces operator en reliability projectleider. Ondertussen heeft hij al meer dan 20 jaar ervaring als reliability en maintenance engineer. Hij bedenkt graag oplossingen die er nog niet zijn.

Abderrachid Boudilab

Reliability- en maintenance engineer

Rachid heeft zijn diploma’s MTS Werktuigbouwkunde en HTS Technische Bedrijfskunde op zak en deed relevante werkervaring op in de branches pharma, energie en metaal. Als maintenance- en reliability-engineer is hij voor de klant altijd op zoek naar de juiste oplossing voor elk probleem.

Caroline Boonstra

Financien en administratie

Caroline werkte meer dan dertig jaar in de pensioenwereld. Zij vervulde vele functies, zoals contractbeheerder en backoffice-medewerker. Haar overstap naar Esito ging vrij natuurlijk. Caroline kende Karim al, toen ze werd gevraagd om ook de financiële zaken van Esito te behartigen.

Nanda van Maaren

Human Resources

Nanda is economisch en administratief opgeleid en werkte in diverse bedrijven en organisaties. Met plezier regelt zij voor Esito alles op het gebied van Human Resource. Zij vervult daarbij een ondersteunende rol, waarbij zelfstandigheid voorop staat.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en beschikbare professionals