Over ons

ESITO betekent RESULTAAT. De partners van Esito hebben 20 jaar ervaring met uitdagende verander- en implementatieprojecten op het gebied van assetmanagement, productie- en supply chain management en met het leveren van (tijdelijke) professionals die een organisatie verder helpen. Esito bestaat sinds 2010 en is opgericht door Matthijs Bakker en Karim Luyendijk.

Esito voor resultaat in reliability, asset management en maintenance

Wij focussen ons op het behalen van resultaat in reliability, asset management en maintenance. Onze diensten zijn gericht op dit vakgebied met een breed scala aan oplossingen. Van strategische advies tot interim management of het leveren van tijdelijke capaciteit.

Bewezen resultaten

Wij zijn altijd gefocust op het samen met onze klanten de volgende stappen naar professioneel onderhoud te zetten. Wat gaat er goed en waar kan het beter. Geen dikke rapporten maar een helder plan van aanpak met altijd de focus op de implementatie in de praktijk en het behalen van een beter en blijvend resultaat.

Door onze brede ervaringen, grote netwerk, kennis en pragmatische insteek zijn wij in staat oplossingen te bieden die passen bij uw situatie.

Wij zijn volledig onafhankelijk in het kiezen van de tools en technieken die tot het beste resultaat leiden, waardoor elk traject past bij wat u als klant nodig heeft. Lees verder op onze site voor cases en oplossingen die wij kunnen bieden. Esito werkt met een ervaren vast core-team voor management, ontwikkeling en aansturing. Voor de uitvoering maken wij gebruik van eigen medewerkers en een flexibele schil van ervaren professionals.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en beschikbare professionals