RCM Level 3

RCM Level 3 training (RCM docent opleiding).

Ben je RCM Level 1 en RCM Level 2 gecertificeerd en wil je studenten opleiden in methodieken om onderhoudsconcepten te ontwikkelen, zodat zij het storingsgedrag in hun productielocatie zullen optimaliseren. Hen coachen, mentoren en succesvol laten worden in hun organisatie. En wil je ingehuurd kunnen worden als RCM expert of RCM consultant? Dan zou de RCM Level 3 training wat voor je kunnen zijn.

Je kunt wereldwijd aan de slag met je kennis. Je bent met een IRCC certificaat zeker van dat je het op één na hoogste level in RCM hebt gehaald. (RCM Level 4 is RCM examinator).

Je geeft management workshops, je traint deelnemers in RCM Level 1 en RCM Level 2. Je faciliteert werkgroepen wereldwijd. Meestal op locatie, maar tegenwoordig ook via Skype. Je bent een RCM goeroe geworden.

Heb je de drang om alles van RCM en bijbehorende methodieken te willen weten? Heb je de ambitie om je studenten te laten groeien en succesvol in hun organisatie te laten zijn? Krijg je daar energie van? Dan is deze opleiding zeker iets voor je.

De RCM Level 3 opleiding is voor maximaal 4 deelnemers. Het is 3 weken lang alleen maar theorie, oefenen en keihard studeren. Je krijgt les van 3 RCM Level 4 docenten (RCM examinatoren). Na je theorie examen moet je één RCM Level 1 training organiseren en onder begeleiding les geven. Evenals één RCM level 2 training. Je begeleidt de studenten naar hun examen en zorgt dat ze slagen. De RCM examinatoren zijn tijdens de training met regelmaat aanwezig. Twee engelstalige examinatoren nemen het praktijkexamen af.

shape

Hoe kunnen we helpen?

Als u meer wilt weten over deze case of onze dienstverlening, neem dan contact op met Rik Plattel