Interim manager wielenwerkplaats

(semi-) overheid

Uitdaging voor de klant

De organisatie zit in een verandertraject en heeft zich voorgenomen om een cultuurverandering door te voeren en de productiviteit te verhogen. Onze klant wil dit doorvoeren met een ervaren interim manager die een goede aanzet kan maken in de verandering.

illustration

Oplosssing

Om de opdrachtgever te helpen een eerste resultaat neer te zetten heeft Esito een interim teammanager geleverd. De teammanager is lid van het afdelingsteam en verantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering. Zijn belangrijkste taken zijn:

  • Integraal geven van leiding aan 40 tot 60 medewerkers ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, productiviteit, kennis, kunde en vaardigheid.
  • Operationeel maken van sturing op managementinformatie.
  • Organiseren en beheren van benodigde arbeidsmiddelen.
  • Initiëren en implementeren van verbetering/veranderingen in bedrijfs- en productieprocessen.
  • Het effectief uitdragen, invoeren en onderhouden van de veiligheid, kwaliteit en het EHS beleid – met als speerpunt verhogen veiligheidsbesef.

Resultaten

Naaste de basis van de leidinggevende zaken is een basisstructuur en stabiliteit gecreëerd. Hierdoor kan de organisatie daadkrachtig acteren op het variërende productieaanbod waardoor de productiviteit is verhoogd en een basis is gelegd voor verdere verbetering.

Tags

shape

Neem contact op met onze recruiter

Wil je meer weten over vacatures of kennismaken, bel dan onze recruiter Angela Everwijn