Viewport implementatie start bij Waterschapsbedrijf Limburg

woensdag 5 januari 2022
illustration

Esito en Viewport.ai gaan Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) ondersteunen met de Reis naar geborgde informatievoorziening.

Wij zijn trots te kunnen melden dat WBL gekozen heeft om met ons Viewport te implementeren. Na de implementatie is WBL in staat om over verschillende systemen heen hun asset informatie in te zien. Daarnaast krijgen ze inzicht in de datakwaliteit van de onderliggende documenten en asset data. Ook kan er verschillende processen effectiever gewerkt worden zoals werkvoorbereiding en de Management of Change (MoC) procedure.

Tijdens de Webinars die we in 2021 hebben gedaan is gebleken dat veel waterschappen een uitdaging hebben met het borgen van hun informatie voorziening van alle assets. Met deze stap worden voor WBL de hiaten inzichtelijk en kunnen verbeteringen continue worden doorgevoerd.

Voor alle 19 afstroomgebieden zal in de komende 3 maanden viewport.ai worden geconfigureerd en zal connectie gemaakt worden met: SharePoint, Vault (Cadac Group), Maximo (GEMBA Service BV) en een aantal fileshares. In een later stadium kunnen hier andere systemen aan worden toegevoegd.

We zijn gestart en zullen jullie op de hoogte houden via onze website (www.esito.nl) en linkedin.