Fijne feestdagen

zondag 15 december 2019
illustration

Fijne feestdagen!

In plaats van een kerstwens op de deurmat, een flesje wijn of een cadeaukaart doen wij dit jaar wat anders. Wij doen een bijdrage aan een mooi initiatief; boksen voor senioren. Hannes Schneider van ‘New sport Challenge’ organiseert boksclinics voor jongeren in een achterstandsituatie, mensen met een lichamelijke beperking en senioren. In het filmpje (zet je geluid aan) is te zien wat een vreugde en voldoening deze sessies geven. In dit geval geven Hannes en zijn team een boksclinic aan senioren die wonen in de zorginstelling Kennemerhart in Haarlem. Wij zijn geraakt door de passie waarmee Hannes en zijn trainers zich inzetten om een mooie ervaring te organiseren voor ouderen en willen dat graag ondersteunen.

Mede door onze bijdrage kunnen er nieuwe sessies worden georganiseerd en wordt er misschien wel een aanstaande bokskampioen ontdekt. Wij hopen hiermee andere ondernemers te inspireren en ook aan te zetten tot het ondersteunen van dit mooie initiatief.

Word jij ook zo blij van dit filmpje? Deel hem in je netwerk door te liken of commentaar te geven en sponsor Hannes en zijn team, want ze doen topwerk!

Voor meer info over ‘New sport Challenge’;

Like de post op linkedin!

#socialimpact #sharingiscaring #newsportchallenge #doejeookmee #ouderenzorg #zorg